Brasede kartofler

2013-03-05 17.47.02

Vi har tit kogte kartofler tilovers og jeg er begyndt at lave brasede kartofler som jeg husker fra min barndom. Jeg laver dem tit i ovnen, men de kunne ligeså godt laves på pande. Det giver en god tilfredsstillelse at få dem brugt og de er utroligt børnevenlige og kan spises til mange ting.

  • Kogte kartofler
  • Flydende fedtstoft
  • Salt og peber
  • evt andre krydderier

Skær de kogte kartofler i mindre stykker og vend dem i en blanding af fedtstoft og salt og peber. Hældes ud i en bradepande og steges i ovnen 225 c til de får farve og bliver lidt sprøde

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>