Om mig

Jeg er mange ting, men helt sikkert er ; Jeg er en kvinde på 38 år, uddannet pædagog og for det meste easy going med et stænk hidsig temperament i forhold til ting der ikke vil som jeg og mad der ikke er som jeg forestillede mig. Mest af alt er jeg mor til 3 dejlige drenge og de giver rigtig meget mening i mit liv.

Derudover er jeg glad for mad, god mad glæder mig og lokker mig til at spise alt for meget. Jeg er altid lige på vej til en sund livsstil (læs: slankekur) og det betyder at jeg også altid lige skal bage den sidste kage, inden jeg bliver sund for altid ;-) Mad generelt er jo en livsvigtig bestanddel af vores liv og i mit liv i særdeleshed. Derfor tænkte jeg at jeg kunne samle alle mine yndlingsopskrifter på kager, brød og mad fra bøger, internettet og løse sedler i én blog og krydre det med mine erfaringer og tanker. Jeg er modstander af kostguruer med én kostretning og går ind for sund fornuft ! Min blog bliver om alt fra hjemmelavet og hverdagsmad til halvfabrikater og festmad. Bloggen bliver først og fremmest min opskriftsbog med appetitvækkende billeder som I forhåbentlig også kan få glæde af.

Du er selvfølgelig velkommen til at bruge og kopiere opskrifter, men link gerne tilbage til min side.

Hvis der kommer kommentarer som ikke er indenfor området for almindelig takt og tone, sletter jeg disse.

Dette er jo mit første forsøg på en blog og jeg forestiller mig at der måske med tiden også sniger sig lidt ind om mit liv og ideer til kreative ting som jeg kan bruge i mit arbejde og ikke mindst i mit private liv.

God fornøjelse !

 

 

8 tanker om "Om mig"

  1. Connie

   Uhh….Glæder mig til at bliver inspireret og få nye gode ideer. Dejlig med billeder til opskrifterne. Held og lykke.

   Connie…;-)

   Svar
 1. Marianne Tjerrild

  Hej Louise – dejligt at se du tog din lyst alvorlig. Jeg vil glæde mig til at blive inspireret af både opskrifter og gode tips.

  Svar
  1. Altmuligmad/Louise Forfatter

   Tak Marianne :-) Jeg synes det er skønt hvis nogle bliver inspireret og bruger selv andre blogs når der skal kokkereres nye retter….

   Svar
 2. Mette Baskjær

  Kære Louise. Hvor er det en superfin side, du har lavet. Jeg glæder mig til at følge dig videre

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>